Új év

2018.01.13

A múlt hét csütörtöknél maradtam le, játszóztunk, élveztük, hogy itt van mama. Pénteken délután ment haza, ilyenkor mindig űr marad, olyan otthonos érzés mikor itt van. 

Szombaton Zoli nekiállt a ruhásszekrény szerelésének, szép, jó nagy, szuper lett! Délután Ritával találkoztunk, koccintottunk korábbi szülinapjára, az új évre, beszélgettünk, játszóztunk. Jó kis délután volt, mindig feldob a magyar társaság. Bencének metrozás közben eszébe jutott a Természettudományi Múzeum, voltak már ott a Horttal, tetszett neki, már a szünetben is mondta, hogy menjünk el együtt, így vasárnap ez volt a program. Csuda jó hely, egyrészt az épület nagyon szép, palotaszerű és a kiállítások is nagyon jók, ásványok, régi korok, leletek, dinók, ősemberek, madarak, hüllők...ideiglenes kiállításnál kutya, macska. Jópofa digitális dolgok. Jó ötlet volt Bencétől, tetszett mindenkinek, mivel nem jártuk végig még biztosan megyünk. Délután még a kisebb tároló egységet is összerakta Zoli, így felszámolásra kerültek szobánkból a dobozok, jipppi! 

Hétfő, újra ovi, suli, munka. Gyerekeken meglepődtem, semmi sírás, rívás, nyavalygás, hogy nem akarok menni. Tök sima ügy volt. Én kipihentem a szünetet :D voltak filmnézős délelőttjeim, szigorúan vasalás közben. Meg persze a szokásos vásárlás, főzés, takarítás. A héten bejelentkeztem nyelvsuliba, most másikba fogok járni februártól, ez lazább, heti 3 nap másfél óra. Jövő héttől megyek vasalni, Lili meg tovább lesz oviban, ott ebédel, alszik, fél 15-kor hoznom majd el, így több időm lesz tanulni is, meg minden másra. Újabb változások, amit új évi fogadalmamnak megfelelően próbálok izgalommal és nyitottsággal, sem mint félelemmel várni. 

Diétám romokban :( Amit sikerült decemberben leadni, formálódni, na azt tönkre is csesztem úgy másfél-két hét alatt. Már otthon is nehezemre esett tartani, ráadásul nem is tornáztam, de aztán visszajöttünk és egyszerűen nem ment, összeevés, édesség, kávé...nem vagyok büszke. Ez a hét már jobb volt, de most meg persze kínkeserv a cukormegvonás..áááá

Zoli sokat dolgozott a héten is, pénteken Zágrábban járt, jó kis hajnali indulással, fárasztó volt, de kifizetődő. 

Ma a fiúk autókiállításon voltak, mi lányok itthon maradtunk, az idő is vidám, ki se látni a sötétségből, rajtam kívül mindenki alszik. Holnapra bízom egy kis hóban, akkor azt kihasználnánk.