Nyaralósdi

2018.07.31

Az elmúlt több, mint két hét mozgalmas volt.

Az első héten voltunk anyukámmal közösen a Tarzan parkban, Bencének ez most nem bizonyult jó programnak, nem akart semmivel játszani, pedig tavaly még imádta a vizesős részt. Most Lili volt, aki jókat sarazott, ugrált. Szerdán volt egy rövid játszós találkozónk egy régi downos ismerősünkkel, de sajnos elmosott minket az eső. Délután szépültünk, Lilivel voltunk fodrásznál, aztán nekem még pedikűr. Mindkét héten tartottunk Krisztával egy-egy táv német órát, hogy legalább azt ne felejtsem el a szünet alatt, ami tudok. Szombaton délelőtt családilag a Margitszigeten sétáltunk, este tartottuk az első házassági évfordulónkat, nem volt nagy ünneplés, elmentünk vacsorázni oda, ahol az esküvői vacsit is tartottuk. 

Vasárnap jöttek pár napra Pestre sógornőmék, elsősorban a fiúkhoz jöttek, de azért közös programot is csináltunk, hétfőn az állatkertben jártunk. Jó volt, gyerekek is egész jól bírták a sétát, ingereket. Kedden én fogorvoshoz mentem, aztán kis shopping és egy barátnős csevegés. Csütörtökön strandoltunk anyukámékkal, Bence egész nap kb. fél órát volt a parton. Felváltva nyúzta a nagyszülőket, velem is csúszdázott, labdázott, Lili is jól érezte magát, magabiztos mozgott a gyerekmedencében. Jó kis nap volt. Pénteken apa korábban tudott jönni, nem volt dolgozni, délelőtt állásinterjún volt. A délutánt, estét már barátoknál töltöttük. Medencézés, játék, beszélgetés. Jó kikapcsolódás volt. Szombat délelőtt vásároltunk, aztán kigurultunk Csömörre a tóhoz. Délután családi fotózásunk lett volna (Bence első szülinapja óta, minden évben csináltatunk ilyen képeket) de sajnos elmosta az eső, így ez halasztódik. 

Mi a gyerekekkel nagyon jól érezzük magunkat itthon, de nagyon rossz, hogy nem tudunk Zolival együtt lenni, és az együtt töltött időt és kevésbé tudjuk élvezni. Az bebizonyosodott, hogy ez a munka nem áll testhez Zolinak. Nagyon sokat stresszel, nagyon korán kel, és elég későn végez este, hétvégénte sem tud kikapcsolódni, feszült. Ez így hosszútávon nem folytatható. 2 hete volt egy balesete is, szerencsére senki nem sérült meg, de a folyamatos feszültség hibázásban csapódik ki, nem szereték, ha ennél nagyobb baj lenne. Egy kedves volt munkatársnőnk közbejárásval Zoli szeptembertől a Sparnál fog dolgozni. Így még két hetet lehúz itt, aztán a nyári szünet maradék részét együtt tudjuk tölteni. Jippi