Nem a legjobb időszak

2018.05.01

Jó messzire kell visszatekintenem, de igaziból sok esemény nem volt az elmúlt két hétben. Zoli dolgozik és dolgozik, közben próbál kicsit pihenni, ami ha nyugi van is nehezen megy napközben, de ha itthon vannak a gyerekek, akkor szegény nem sokra megy. A saját vállalkozás beindítása csúszik, nem pont úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnék. Lassan megy, de bizosan. Viszont addig marad az éjszakai meló :(

A pihenőnapján voltunk sétálni Schönnbrunnban, megtekintettük futás szempontjából is, oda is elég sokan járnak. Megmásztuk az emelkedőt, kávéztunk, jó volt kettesben kikapcsolódni. 

Gyerekek körül nyugi van. Bence egyre vagányabb a németben, látom, hogy figyel ha Zoli valakivel beszél, van, hogy bele is szól. Meglátása szerint a külön német teljesen felesleges, semmit nem tanulnak :D

Jah, ami meglepett. Hívtak minket a gyerekorvosi rendelőből, hogy mivel Lili skarlátos volt 2x is, ezért menjünk be, nyomonkövetnék, csinálnak EKG-t. Ez a sima gyerekorvos, azért ilyenkor jó érzés, hogy igen, nem hiába vagyunk itt.

Múlt héten szerdán jógázni voltam. Benne vagyok magyar anyukás csoportban, egyik anyuka most végezte el a képzést és tart órákat. Nincs is messze, gondoltam próba cseresznye, amúgy is szerettem volna már kipróbálni, társaság is. Egy parkban találkoztunk, szuper idő volt. Jól is ment, meg is dicsért, hogy ügyi voltam így elsőre. Utána még jó sokáig csevegtünk együtt is, meg külön egy csajjal, akivel egyből egy hullámhosszon voltunk. Teljesen feltöltődve jöttem haza.

A suli nyögvenyelős, én nem tudom mi a normális, de rendesen kikészültem egy múlt heti témán. Olyan témával kapcsolatban elemzünk diagramot, hogy a hajam égenek áll, ahelyett, hogy mindennapi beszédtémákat gyakorolnánk. 

Szombaton Zoli hős volt, csak később feküdt le, délelőtt együtt jöttünk-mentünk egy kicsit. Vasárnap vendégeink voltak, sétáltunk, ebédeltünk, beszélgettünk és Ági jóvoltából ropi és töpörtyű készleteink is feltöldődtek. (Lili nem eszik felvágottat, amit bármikor hajlanó, az a töpi). Itt nincs hivatalosan hosszú hétvége, a hétfő munka nap volt, viszont Bencánek a suliban szünet, így Lili is itthon maradt. Mára az a terv, hogy hagyjuk Zolit aludni, aztán megyünk valamerre együtt.