Ez+az

2018.03.11

Múlt hét csütörtök, péntek. Vacogó napok még, nekem pénteken teszt, A 1.2 vége. Nagyon nem kellett komolyan venni, inkább csak nekem visszajelzés, hogy mit tudok, mit nem, de azért kapok róla papírt. A hétvégénk rettentő nyűgös volt, akkor kezdett jobb idő lenni, nyomik, türelmetlenek voltunk, Bence hisztis. Vasárnap már nem volt annyira hideg, elmentünk sétálni, játszózni, Zoli futni. 

A héten már más beosztásban járok suliba, más napokon és korábban mint eddig, ez így eléggé keresztbe húzza a napjaimat, ezért nem is írtam hétközben, még nem szoktam meg. A csoportban vagyunk néhányan az előző csoportból, meg van jó néhány új arc is. Most a tanárunk is más, amit én nagyon örömmel fogadtam. Ez a pasi sokkal összeszedettebb, követhetőbb.

A hétközben mozgalmas, suli előtt nem sok időm van, utána pörgök, hogy mielőtt megyek Liliéért a legfontosabbak meglegyenek. Zoli sokat ügyintéz, új vállalkozásba kezd/enek, sok a tennivaló. Csütörtökön jön anyum, hétvégére programunk volt Zolival, jött bébiszitterkedni. Pénteken tanulós, főzös, vásárlós nap, amit telefonhívás szakít meg, Bence nincs jól, fáj a hasa, menjek érte. Vannak fenntartásaim, de most tényleg nincs jól, délután pihen, alszik, aztán hány, majd kis láz, estére meg jól van... Szombatra semmi baja, a gyomra nem az igazi, de eszik, jókedvű. Gondoljuk csak valami gyomorrontás. Szerencsére most is jól van, nem betegedett le. 

A szombat reggelt futással kezdjük, bár kicsit hűvös volt, már melengetett a nap. Jól is bírtam így elsőre, az 5 km simán ment. Meglepődtem, bár az elmúlt 2 hónapban sokat javult az állóképességem, a sok intervallozástól. Aztán mentünk játszózni, szuper idő volt. Zolival este Majka koncetre mentünk. Nem vagyunk nagy fanok, de az utóbbi időben több beszélgetést is láttam/láttunk vele, az új számát kifejezetten szeretem, a régebbiek közül is ismerünk párat, így amikor láttam, hogy jönnek Bécsbe, mondom nézzük már meg. Semmi extra nem volt, de jól éreztük magunkat, jó volt a hangulat, jó volt kikapcsolódni, nekem ugye a magyar szó mindig szívet melengető. 

Már tegnap is éreztem a torkom, nem tudom a futás miatt, vagy amúgy is lett volna, mert Lili is köhécsel, de mára kifejezetten fáj, a fejemmel együtt, így a reggel nyűgösen, nehezen indult. Aztán mamával, gyerekekkel elsétáltunk a közeli játszóra, bár mára ígértek jobb időt, sokkal hűvősebb volt, mint tegnap. Ebéd utánra már húz a fejem megint. Lili nem alszik délután, én igen, utána kicsit jobban vagyok, de csak dőlök jobbra-balra. Remélhetőleg nem dönt le semmi kórság, ha eddig bírtam.

Zoli már megírta éves összefoglalóját, már csak be kell gépelnem, holnap próbálok én is időt szakítani rá és felkerülnek azok is.