Egy új hét

2017.10.10

Hétfő, Liliék kirándulni, gesztenyét szedni mentek, a Práter mellé, ahol mi is voltunk 2 héttel ezelőtt. Aludt útközben jövet-menet, de azt mondták, hogy egyébként jól éreztem magát :) Bencéhez mentünk Lilivel du. átkísérni judora. Az volt megbeszélve ott maradunk vele egy kicsit, megnézni mit csinálnak, aztán mi eljövünk. Már öltözésnél el van bizonytalanodva, mondja, hogy nem akar menni, győzködöm, bemegy, de nem engedi, hogy eljöjjünk, elvan, de nem látszik, hogy élvezné. Mondjuk fura is az egész, van egy kisfiú, aki nem iskolás, folyamatosan zavarja az órát, rohangál, idétlenkedik. Először bemelegítő játékok vannak, aztán csinálnak pár fogást, de nem látom, hogy az pasit érdekelné, ki, mit hogy csinál, nem igazán figyel rájuk. Lényeg, a lényeg Bence nem szeretne járni...én mondanám, hogy szokja még, de egyedül nem fog átmenni, arra meg nincs kapcitás, hogy minden hétfőn ott üljünk vele. Így próbálozunk majd a focival. 

Lili kedd reggel nagyon köhög, azt sejtem a hétfői váratlanul jött kiránduláson nem volt eléggé felöltözve, így itthon tartjuk. Napközben még köhécsel, de nincs más baja, így megy oviba szerdán. Nekem helyreállt a lelkibékém, tornázom mindennap, nagyjából tudok a kajálásra is figyelni, sajnos a rossz kedvvel az össze-vissza evés is együttjár nálam, ami már meg is látszik :( Pénteken mindenki marad itthon, megyünk Bencével hallásvizsgálatra. Legnagyobb meglepetésünkre és örömünkre nem mutat a vizsgálat túlhallást, csak egy kicsi eltérést, ami nem igényel kezelést. Így a hölggyel is -aki az iskolában foglalkozni tervezett Bencével a hallása miatt - németezni fog. 

Szombatra kis kirándulást terveztünk, Kurpark Oberlaa, egy kicsit messze van, és mivel délután Zoli dolgozik sok időnk nincs felfedezni, de a játszót megtaláljuk és egy kis kör séta is belefér. A játszó szuper, olyan mintha egy erdőben lenne, óriási csúszda, hinták, csúszkapálya, kisebb kalandpark rész. A gördeszka/roller pályán Lili elesett, a száját ütötte be szegénykém, kivülről is megsérült a szája, belülről meg beleállt a foga a szájába :( Ő neki is le is zárult a buli, el is aludt. Vasárnapra nem jósoltak jó időt, így filmnézés, kuglófsütés a program.