2018/2019

2018.12.31

Nem akarok most évértékelést írni, azt majd február végén, mikor a kiköltözésünk évfordulója lesz. De azért egy gyors áttekintést teszek. Visszaolvastam a tavalyi ilyenkori posztomat, akkor izgalommal, lelkesen vártuk az új évet, ígéretesnek tűnt, nagy reményekkel voltunk. Aztán elég gyorsan kiderült, hogy nem válnak valóra elképzeléseink, ami nagy törés, csalódás volt. Akkor kerültünk padlóra mindketten és bizonytalanodtunk el először igazán. Innentől kezdve, hol jobban, hol sokkal rosszabbul mentek dolgaink. Zoli az év második felében nagyon sokat dolgozott, sokkal kevesebb időt tudtunk együtt tölteni mint amennyit szerettünk volna, a nyári szünetet is tulajdonképpen külön töltöttük. Nehéz ezeket a dolgokat elfogadni. De most stabil helye van, bár most is elég sokat dolgozik, a kollégái normálisak, nincs cseszegetve. Így már tudunk tervezgetni, nem fogunk annyira kiszámolva élni anyagilag, nyugodtabbak is vagyunk ennek tudatában.

Az biztos, hogy nem 2018 lesz emlékeinkben a legjobb év, de sokat tanultunk, tapasztaltunk. Köszönjük a támogatást azoknak, akik munkában, nyelvtanulásban, a gyerekek körüli kérdésekben vagy akár csak néhány bíztató szóval segítettek minket.

Most nincsenek nagy vágyaink, terveink 2019-re, az is elég, ha most egy ideig nem történik semmi különös, sodródunk egy kicsit, aztán úgyis dob valamit a "gép". 

Kívánok mindenkinek boldog, egészségben és élményekben gazdag új évet!